Lokale Goede Doelen uw steun waard!

Op maandag 1 juli 2019 is de eerste ‘Lokale Goede Doelengids ’s-Hertogenbosch’ gepresenteerd in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. Burgemeester Jack Mikkers nam het eerste exemplaar in ontvangst. Hoogleraar filantropie prof. dr. René Bekkers van de VU-Amsterdam verzorgde de inleiding over het geefgedrag in Nederland en het te verrichten onderzoek rondom de lokale goede doelengids in ’s-Hertogenbosch. De Stichting Eendenkooi Maaspoort is een van de 62 opgenomen goede doelen.

Het idee achter de Goede Doelen Gids is om op lokaal niveau te kunnen concurreren met de grote nationale en internationale goede doelen die daar vaak een aantal Fte’s voor in dienst hebben om het goede doel te promoten en fondsen te werven.

’s-Hertogenbosch bloeit! Zo’n 46.000 vrijwilligers besteden circa 9,5 miljoen uur om de stad en haar omliggende dorpen leuker, groener, socialer, gezelliger en mooier te maken.
Circa 750 buurt & wijk, natuur & milieu, kunst & cultuur en sociaal & maatschappelijke organisaties zetten zich in voor u, uw ouders, kinderen, familie, buren en kennissen. Zij kunnen dit niet alleen. Uw hulp en steun is van harte welkom.

Logo Lokale Goede Doelen Gids.nl


Meer info:
www.s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl